Op maat gemaakte schuifdeuren door ER Design BV in Veenendaal

Bij ER Design BV in Veenendaal vinden wij een goede service heel belangrijk. Om deze reden luisteren wij goed naar uw wensen, zodat wij de perfecte oplossing voor u kunnen maken. Wij beschikken over verschillende soorten schuifdeuren en maken deze zo nodig geheel voor u op maat.

Vraag een offerte aan

De werkwijze van ER Design BV - Een schuifdeur op maat

Allereerst bespreken we met u welk type schuifdeur geschikt is voor uw kast, woonruimte of kantoor. Afhankelijk van de gewenste afmetingen van de schuifdeur en de wensen wat betreft stijl, maken wij deze volledig voor u op maat.

De ideale schuifdeuren voor kasten en wanden

De schuifdeuren waar ER Design BV in gespecialiseerd is, zijn schuifdeuren voor kasten en wandsystemen. 


Dankzij de flexibiliteit van onze NEW LINE-schuifdeurensysteem kunt u er altijd een persoonlijk tintje aan geven. Zo kan het functionele op een harmonieuze manier gecombineerd worden met design in elke kamer, zowel thuis als op kantoor. 


We kunnen de deuren en systemen van diverse materialen laten vervaardigen. Zo kunt u voor transparante of matte deuren kiezen, een combinatie van materialen en diverse kleuren.

Schuifdeurensysteem "NEW LINE"

Met ons NEW LINE-schuifdeurensysteem kunnen we ruimtebesparende schuifdeuren leveren die bijvoorbeeld uitstekend als afscheiding van speciale kasten in de slaapkamer kunnen dienen of als transparante scheidingswanden (met gelaagd of gehard glas). 


De fraaie systemen zorgen voor een goede stabiliteit en zijn leverbaar in de kleuren "wit 9016", "zwart 9005", "zilver mat", "inox mat 541", "brons 545" en "champagne 543". Sinds kort hebben we ook twee matte kleuren in ons assortiment: "grafiet mat 9011" en "puur wit mat 9003".


De deurvullingen van gemelamineerd spaanplaat of gekleurd lakglas zijn aan te passen aan de rest van de kamer. Behoefte aan een heerlijk ruimtelijk gevoel? Dan kunt u kiezen voor spiegeldeuren in zilver, grijs of bronskleur. 


Ook bieden wij verschillende profielen aan waardoor het mogelijk is om vlakverdelingen in de deur te maken. Zodoende kunnen er verschillende materialen gebruikt worden in een deur. Dit geeft de deuren een fraai en rijk uiterlijk.

Schuifdeuren van muur tot muur

De meest elegante oplossing voor schuifdeuren is het creëren van een hele "muur" van vloer tot plafond en van muur tot muur. 


NEW LINE-schuifdeuren zijn zeer eenvoudig te openen en te sluiten door er een zogenaamde softclose op aan te brengen. Stille wielen met kogellagers zorgen ervoor dat de deuren ongelooflijk gemakkelijk te schuiven zijn, zelfs als ze helemaal van vloer tot plafond lopen.


De productie van ons NEW LINE-systeem is eenvoudig en we kunnen de systemen daardoor ook in bulk leveren aan resellers/dealers. De grepen worden dan alvast voorzien van de benodigde ponsingen aan de onderzijde zodat de deuren eenvoudig aan te passen zijn aan elke maatvoering.

Interesse in dit systeem? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.


Contact opnemen

Service op maat

Heeft u eenmaal het type schuifdeur gekozen dat bij uw situatie past, dan is het natuurlijk ook fijn als het zo snel mogelijk werkt. Bij ER Design BV leveren we kant-en-klare schuifdeursystemen. Op die manier kan de schuifdeur eenvoudig worden geplaatst en kunt u snel genieten van uw nieuwe schuifdeur.